Γιώργος Μαζωνάκης: Είναι πιστό αντίγραφο των γονιών του! (εικόνες)

Η μαμά και ο μπαμπάς του Γιώργου Μαζωνάκη αφενός ξέρουν να γλεντούν και αφετέρου είναι πιστά αντίγραφα των παιδιών τους.

Δείτε επίσης 20 Χαρακτηριστικά που διακρίνουν ένα καλό δάσκαλο!

ΟΓιώργος Μαζωνάκης διένυσε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά αφού η συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην πίστα από την έναρξη των εμφανίσεών του, τον απόλαυσαν οι fan του, καλοί φίλοι του, συνάδελφοί του και οι πιο δικοί του άνθρωποι. Ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς του Μανώλης και Κλειώ Μαζωνάκη, που όχι μόνο βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γιος τους, αλλά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

«Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με το τραγούδι ούτε με έσπρωξαν σε αυτό, ήταν καθαρά δική μου αναζήτηση, δική μου ανάγκη. Μπορείς να την πεις και δική μου ανασφάλεια επίσης, αλλά αυτό το πράγμα ξεκίνησε καθαρά από μένα. Όμως όλοι, γονείς και φίλοι, το δέχτηκαν σαν να ήταν κάτι δεδομένο. Δεν εντυπωσιάστηκε κανείς όταν έγινα τραγουδιστής» είχε πει στη Lifo ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όχι απλά το δέχτηκαν, θα συμπληρώσω βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά το ευχαριστιούνται πολύ μέχρι και σήμερα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Close