Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση από την  γειτόνισσα – Τι λέει

 Η γειτόνισσα της Κάρολαϊν,  έδωσε στον ανακριτή νεα κατάθεση .Η γειτόνισσα της αδικοχαμένης Καρολάιν  μίλησε για εκείνες τις ώρες που μίλησε στο τηλέφωνο μαζί της λίγο πριν δολοφονηθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με το STAR, η γειτόνισσα ισχυρίστηκε πως η 20χρονη μητέρα δεν έδειχνε να έχει τσακωθεί με τον άντρα της, όπως εκείνος ισχυρίστηκε.

Η ίδια συνομίλησε με την Κάρολαϊν στο Viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα.

Όπως είπε, η Καρολάιν φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Κάρολαϊν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης : Ξυλοκόπησαν άγρια παιδί: Νοσηλεύεται με κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις

Όπως είπε, σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία και στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Κάρολαϊν να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη τη λεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», είπε

Με πληροφορίες από  το newsbomb.gr 

Close