Γλυκά νερά : Σε οίκο ευγηρίας ο πατέρας της Καρολάιν  – Γιατί δεν έφυγε από την Ελλάδα

Στην Ελλάδα παραμένει ο πατέρας της Καρολάιν και όχι στις Φιλιππίνες, όπου επέστρεψε η σύζυγός του, Σουζάνα, μαζί με τη μικρή Λυδία.

Η οικογένεια της Καρολάιν έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι στην Αλόννησο και η μητέρα της με τη μικρή Λυδία έφυγαν για τις Φιλιππίνες – Γιατί δεν τις ακολούθησε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Μετά το πωλητήριο που έβαλε η οικογένεια της Καρολάιν στο σπίτι στην Αλόννησο, αρκετοί θεώρησαν αυτονόητο ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς θα ακολουθήσει τη σύζυγό του στις Φιλιππίνες αλλά, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Τα ερωτικά μηνύματα Αναγνωστόπουλου και Καρολάιν – Τι έλεγαν μία ημέρα πριν τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της Καρολάιν βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας. Ο Ντέιβιντ Κράουτς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τον δυσκολεύει στις μετακινήσεις και γι’ αυτό προτίμησε να μην ταξιδέψει στις Φιλιππίνες.

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Λεβέντης

Έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης του σύμφωνα με το nassosblog.gr .

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Star, έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close