Γλυκά Νερά: Σοκαριστική μαρτυρία από μαραγκό για τον πιλότο –  Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα, δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη

Ενα περιστατικό που γεννά πολλά ερωτήματα έφερε στο φως η εκπομπή T-live και ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης . Ο λόγος για μια  επίσκεψη του πιλότου σε μαραγκό για να του επισκευάσει μια σπασμένη πόρτα, τον Απρίλιο του 2021 που κατά τα λεγόμενα  του πιλότου έσπασε, επειδή είχε κλειδωθεί μέσα το παιδί του και προσπάθησε να το βγάλει.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τον μαραγκό

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα… Ήταν λευκή. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα.

 

Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δε μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει φορούσε τη στολή του πιλότου.

Δείτε επίσης : Αιμίλιος Χειλάκης : Θα πάω να τον δω στη φυλακή τον Δημήτρη Λιγνάδη αν μείνει εκεί

Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό» είπε ο μαραγκός .

Φωτογραφία ντοκουμέντο  στο  live news– Αυτή είναι η σπασμένη πόρτα από το δωμάτιο της σοφίτας των Γλυκών Νερών

 

 

 

Close