Γνωστή influencer προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο

Β. Μακεδονία: Γνωστή Ελληνίδα influencer προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο. 

Η γνωστή influencer διοχέτευε ναρκωτικά στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων. Κύκλωμα κοκαΐνης που δρούσε στη Μύκονο κατάφερε να «ξεσκεπάσει» η ΕΛ.ΑΣ. Δείτε παρακάτω:

Γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, που είναι κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων. Κύκλωμα κοκαΐνης που δρούσε στη Μύκονο κατάφερε να «ξεσκεπάσει» η ΕΛ.ΑΣ.

Β. Μακεδονία: Γνωστή influencer και κόρη πολιτικού προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο

Δείτε ακόμη Social Media: Facebook και Ιnstagram θα αποκλεισθούν απο την Ευρώπη

Συγκεκριμένα, γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, κòρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

Β. Μακεδονία: Γνωστή influencer και κόρη πολιτικού προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο

Δείτε ακόμη Σοκ : Δήμαρχος τρελάθηκε και δίνει πρόστιμα έτσι και δει μπικίνι

Στο κύκλωμα που «ξεσκέπασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, εκτός από την 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάστατη οικογένεια.

Β. Μακεδονία: Γνωστή influencer και κόρη πολιτικού προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο

Δείτε ακόμη Φρίκη : Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά από πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers. Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το mega, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το κύκλωμα. Αυτό που προέκυψε είναι ότι η ομάδα από τα Σκόπια είχε διακριτούς ρόλους.

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Τον μαχαίρωσε για ένα σακουλάκι πατατάκια (βίντεο)

Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close