Η Μαρινέλλα κλαίει ακούγοντας κωφά παιδιά να ερμηνεύουν τραγούδι της! Η απόλυτη συγκίνηση της.ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν για 10η χρονιά τα Βραβεία Madame Figaro «Γυναίκες της χρονιάς». Στους ανθρώπους που παρέλαβαν τιμητικό βραβείο στη λαμπερή τελετή, με παρουσιάστρια της Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν η μεγάλη καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα.  

Συμπληρώνοντας τα 60 χρόνια καριέρας της, ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το «ειδικό βραβείο καλλιτεχνικής προσφοράς» από τα χέρια της πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδου.

Με εμφανή τη συγκίνησή της για την τιμή, η Μαρινέλλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την διάκριση και γύρισε το κεφάλι της για να δει την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει. Στη σκηνή ανέβηκε μία ομάδα παιδιών με απώλεια ακοής, τα οποία «ερμήνευσαν» με τη νοηματική γλώσσα το τραγούδι της «Έχω μάθει», ενώ η φωνή της ακουγόταν δυνατά στην αίθουσα από τα ηχεία. Η μεγάλη κυρία ξέσπασε σε κλάματα, προσπαθώντας να κρατήσει και την ψυχραιμία της και πιάνοντας το χέρι της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ εξέφραζε τη συγκίνησή της στην Άντρη Αναστασιάδου.

Με το τέλος του τραγουδιού η Μαρινέλλα κατευθύνθηκε στα παιδιά, τα έσφιξε ένα-ένα στην αγκαλιά της και τα φίλησε, ευχαριστώντας τα.

Close