Η 29χρονη Ελισάβετ πέθανε από ιατρικό ΛΑΘΟΣ την ώρα που γεννούσε-Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ήρθε 6 χρόνια μετά!

Μετά από 2 χρόνια δικαστικής διαμάχης για τον θάνατο της 29χρονης Ελισάβετ Προκοπίου από την Ορμήδεια κατά τη διάρκεια καισαρικής τομής σε ιδιωτική κλινική στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ήρθε η δικαίωση για τους συγγενείς της.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή αποδεικνύεται ότι ο θάνατος της προήλθε από ιατρική αμέλεια.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της 29χρονης μητέρας δυο παιδιών, προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε την ώρα του χειρουργείου της Πολυκλινικής στις 17 Νοεμβρίου 2010.

Παρά το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι ιατροί επιχείρησαν, σύμφωνα με το πόρισμα, να αποκρύψουν τα γεγονότα, η νεκροψία και οι ιστολογικές εξετάσεις κατέρριψαν τους ισχυρισμούς τους.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγα λεπτά αφότου έφυγε από την ζωή η άτυχη γυναίκα, προσωπικό της κλινικής ρώτησε τον σύζυγο της αν ήταν διατεθειμένος να υπογράψει ώστε να της αφαιρεθούν τα όργανά της.

Μετά την ανακοίνωση του πορίσματος η οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου απευθύνθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα με επιστολή και διαβίβασε την επιθυμία των πελατών του για ποινική δίωξη όλων των εμπλεκομένων ιατρών και του νομικού προσώπου στην κλινική.

star.gr

Close