Η Ανθή Βούλγαρη: Έναν χρόνο μετά την επέμβαση όγκου στο κεφάλι δείχνει την τομή και εξομολογείται [εικόνες]

Συγκινούν τα λόγια της δημοσιογράφου.

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, ένα χρόνο μετά την επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση ενός μικρού όγκου.

Η Ανθή Βούλγαρη, δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, θέλοντας έτσι να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το σημάδι που της άφησε η εγχείρηση, ενώ παράλληλα περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα ζει τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Η Ανθή Βούλγαρη: Έναν χρόνο μετά την επέμβαση όγκου στο κεφάλι δείχνει την τομή και εξομολογείται [εικόνες]                Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, ένα χρόνο μετά την επέμβαση στο                        κεφάλι για την αφαίρεση ενός μικρού όγκου.
Η Ανθή Βούλγαρη: Έναν χρόνο μετά την επέμβαση όγκου στο κεφάλι δείχνει την τομή και εξομολογείται [εικόνες]              Η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, θέλοντας έτσι να δείξει στους διαδικτυακούς                     της φίλους το σημάδι που της άφησε η εγχείρηση.
Η Ανθή Βούλγαρη: Έναν χρόνο μετά την επέμβαση όγκου στο κεφάλι δείχνει την τομή και εξομολογείται [εικόνες]                 Παράλληλα περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα ζει τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη:

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα την κρανιοτομής μου για να αφαιρέσω έναν μικρό όγκο.. 27.9.2017. Ημερομηνία χαραγμένη πλέον στο κεφάλι μου. Αυτή είναι η ιστορία μου μέχρι να μπορέσω να επανέλθω, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της φίλης μου @lelekomou. Η οποία είχε δίκιο όταν μου είπε έλα να το φωτογραφίσουμε.. Πρέπει να θυμάσαι να μην ξεχνάς πως το ξεπέρασες.. Λοιπόν ναι έκλαψα, προσευχήθηκα, δεν ήθελα να βλέπω την τομή, μετά την αποδέχτηκα, την αγάπησα, και τελικά μπόρεσα να χαμογελάω ξανά…

Δείτε ακόμα: Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Πώς μπήκε η… ταφόπλακα της φιλίας τους και δεν μιλούν πια! Όλη η αλήθεια!

Ένα χρόνο τώρα ζω με αυτήν. Όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει, όταν κουράζομαι το ίδιο αλλά μου υπενθυμίζει ότι είναι εκεί προφανώς για να μου θυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχνάω. Να αγαπάω τις μικρές στιγμές της ζωής. Να μην αναλώνομαι στα εφήμερα και να σέβομαι πάνω από όλα την υγεία μου και τον εαυτό μου. Η υγεία, η οικογένεια και μερικοί καλοί φίλοι είναι ο θησαυρός μας. Στα απλά είναι τα πιο όμορφα.. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Κάθε στιγμή που αναπνέουμε είναι ευλογημένη..

Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την μέρα. Μόνο τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο και όσους ήταν εκεί και με περίμεναν με αγωνία να βγω από το χειρουργείο. Τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα μετά.. Και τα μηνύματα όσων περνάτε ή περάσατε κάτι αντίστοιχο.

Δείτε ακόμα: Η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτει για τη Τζένη Μελιτά: «Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι φάντασμα στη ζωή σου…»

Λοιπόν ένα χρόνο μετά λέω πως ήταν το μεγαλύτερο μάθημα μέχρι τώρα και ευχαριστώ τον Θεό που με άφησε να το ζήσω και που όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν στο πλάι μου και πιο πολύ όσους ήταν εκείνη την μέρα εκεί έξω από την πόρτα του χειρουργείου για οκτώ ώρες να αναμένουν νέα μου.. @lelekomou σε ευχαριστώ για τη φωτογράφιση.. Έχει ανεκτίμητη αξία για μένα.. Είσαι top! @kostaskonstantinidis σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτό.. Ήταν πιο εύκολο μαζί σου…».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

Πηγή: iefimerida
Close