"Μένουμε Σπίτι": Η COSMOTE χαρίζει χρόνο ομιλίας και 15GB σε όλους για 1 μήνα-Δες πως

Απεριόριστο χρόνο ομιλίας αποφάσισε να χαρίσει η Cosmote από σταθερά προς κινητά και άλλα σταθερά τηλέφωνα.

Στην προσπάθειά μας να μείνουμε σπίτι, η Cosmote προσπαθεί να στηρίξει την εκστρατεία αυτή του “Μένουμε Σπίτι”, και προσφέρει δωρεάν απεριόριστα λεπτά για κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο για τις ημέρες του Πάσχα.

Η εταιρεία προσπαθεί να είναι δίπλα στους συνδρομητές της αυτές τις δύσκολες ημέρες, που αναγκάζονται να βρίσκονται στο σπίτι μακριά από τους αγαπημένους της, και να κάνει το φετινό Πάσχα όσο μπορεί πιο ευχάριστο, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους έστω τηλεφωνικά.

Η προσφορά θα ισχύει από σήμερα Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου (από 00:00) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου (έως 23:59) και θα αποδίδεται αυτόματα σε όλους τους πελάτες σταθερής. Οι δωρεάν κλήσεις μπορούν να γίνουν από το σταθερό τους προς οποιοδήποτε πάροχο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, επισημαίνεται.

Η προσφορά δωρεάν απεριόριστων κλήσεων από το σταθερό για αστικά, υπεραστικά και κινητά, απευθύνεται σε όλους τους πελάτες σταθερής COSMOTE, νοικοκυριά και επιχειρήσεις και αφορά πάνω από 2,5 εκατ. συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα.

Close