Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε παιδάκι: «Περιμένω πότε θα με πει μαμά»!

«Δεν ήταν εύκολο. Παλεύαμε 2 χρόνια με τον σύζυγό μου». Ήταν στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε στο Πρωινό ότι μαζί με τον σύζυγό τους προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού. «Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας.

Δείτε ακόμα: Η Βίκυ Καγιά σε μια από τις ωραιότερες και πιο κομψές εμφανίσεις της!

Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο», είχε δηλώσει τότε.

Δείτε ακόμα: Βασιλική Ανδρίτσου: Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της! (εικόνα)

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας την ηθοποιό κι εκείνη εξομολογήθηκε πως η υιοθεσία ολοκληρώθηκε και το παιδάκι είναι ήδη σπίτι τους

Πηγή: freegossip
Close