Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έφτασε στα 21 της χρόνια και είναι μία κούκλα!

Η Κατερίνα Κακοσαίου μας δείχνει τις φωτογραφίες της στο instagram και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι με καλλίγραμμο σώμα, πολύ όμορφο και με ωραίο γούστο.

Η Κατερίνα σπουδάζει Βιολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και όπως έχουμε δει σε βίντεο στο Youtube, λατρεύει τη μουσική. Σε ένα βίντεο μάλιστα, τραγουδά το “Αχ Αγάπη”.

Δείτε επίσης Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα τραγουδά και μας αφήνει όλους άφωνους!

H νεαρή κοπέλα φαίνεται να ασχολείται αρκετά με το Instagram, αφού στο λογαριασμό της ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Είναι αυτό που λέμε “και φωνή και κορμάρα” η κοπέλα.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 21 ετών και είναι μία πανέμορφη δεσποινίδα

Close