Η Λαμπίρη ξεσπά για τη Νανά: «Αυτοί που έπρεπε δεν την βοήθησαν»

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αγία Όλγα βρίσκεται η Νανά Καραγιάννη με πολυοργανική ανεπάρκεια και διανύει ήδη κρίσιμα εικοσιτετράωρα για την υγεία της.
Η κουμπάρα της, Χριστίνα Λαμπίρη, που είχε βρεθεί ως μάρτυρας το 2009 στον πολιτικό γάμο της Νανάς με τον Γιάννη Κωτσόπουλο και μαζί με την παρουσιάστρια και όλη η ομάδα του Super Star, όπου εργαζόταν και η Νανά μίλησε στην εφημερίδα Freddo και εξέφρασε το παράπονο της για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της:
«Εγώ πάντα κρατούσα μια συγκεκριμένη στάση στο όλο θέμα. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της δεν ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν», λέει η Λαμπίρη στην Freddo.
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Νανά να έρθει πίσω. Όλοι εμείς είμαστε 100% κοντά της, είμαστε δίπλα της και ελπίζουμε στο καλύτερο. Όμως πρέπει και η ίδια να πιστέψει στον εαυτό της. Γιατί όση αγάπη και να έχει απ’ όλους μας, αν εκείνη δεν αγαπήσει τον εαυτό της, αν δεν το θέλει πραγματικά, δεν γίνεται τίποτα. Και στο παρελθόν ξεκινούσε μια θεραπεία και σταματούσε. Μόνο θετική σκέψη κάνω για τη Νανά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ πολύ».

Close