Η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το πρόβλημα που την καθήλωσε σε αμαξίδιο

την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» βρέθηκε η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου, ως παραλήπτρια πακέτου και μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια.

Η Σύλβια Αντώναρου, η οποία στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988 και περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών την δεκαετία του ‘90 αποκάλυψε πως «χτυπήθηκε» από την νόσο Bell (πάρεση) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, γεγονός που την ανάγκασε να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο για δύο χρόνια.

Η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το πρόβλημα που την καθήλωσε σε αμαξίδιο

Μιλώντας για την νόσο που την «χτύπησε» πριν από 15 χρόνια και από την οποία έχει νοσήσει και η Αντζελίνα Τζολί, η Μις Ελλάς 1988 αποκάλυψε πως λόγω αυτής αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα.

Δείτε ακόμα: Οι δέκα διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν υιοθετήσει παιδιά

Μίλησε για την νόσο του Bell που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια και σόκαρε.Μίλησε για την νόσο του Bell που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια και σόκαρε.

«Έχω κάτσει στο αμαξίδιο, ήμουν κλινήρης γι’ αρκετό διάστημα. 15 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… Έχω γεννήσει 5 παιδιά, όχι 2, την Κατερίνα και τον Αντώνη. Απλά έχουν μεσολαβήσει τρεις αποβολές. Η τρίτη αποβολή ήταν και η πιο σημαντική για μένα γιατί ήταν και το αποτέλεσμα του ότι παρέμεινα στο κρεβάτι για ένα μεγάλο διάστημα.

Δείτε ακόμα: 14+1 διάσημοι Πρωταγωνιστές κλασικών Ταινιών Ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Η πρώην Μις Ελλάς που πλέον είναι υγιής πρόσθεσε πως λόγω της νόσου χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι εννέα μήνες.

Η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου μίλησε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου για το πρόβλημα που την καθήλωσε σε αμαξίδιο

«Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον έκτο μήνα έπρεπε να κάνω διακοπή. Το έμβρυο πάτησε λίγο ψηλά και νέκρωσε τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πάρεση ολικής δεξιάς πλευράς. Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς, χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή, κέντρο αποκατάστασης…».

Η υπόσχεση στον Θεό

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου και αφού στάθηκα ξανά στα πόδια μου, τηρώ την υπόσχεσή μου στον Θεό να βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που με χρειάζονται» δήλωσε η ίδια.

 

Πηγή: infowoman
Close