Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα

Η γνωστή επιχειρηματίας διοργάνωσε στη πισίνα του Ξενοδοχείου HILTON, το 1ο Fashion Show «DESMIRA» Summer Wear & Resort Collection for Women, με τεράστια επιτυχία, σύμφωνα με το  gossip-tv.gr.

Δείτε επίσης Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της

Η Δέσποινα Μοιραράκη, στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσίασε την καλοκαιρινή collection με καφτάνια και resort ρούχα, αποκλειστικά για γυναίκες, σε ένα υπερθέαμα με 25 μοντέλα, επιδεικνύοντας 120 διαφορετικά outfits.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά, πίνοντας το ποτό τους, ακούγοντας μουσική και θαυμάζοντας την 1η ολοκληρωμένη collection της «DESMIRA». Η collection περιείχε μεταξωτά καφτάνια, κιμονό από δαντελά & μετάξι καθώς και βραδινά outfits.

Στο show παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της κας Μοιραράκη, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σίσσυ Φειδά, Ζέτα Δούκα και άλλοι.

Στο πλευρό της πάντα οι τρεις γιοι της καθώς και ο σύζυγος της, ναύαρχος του Π.Ν Γιάννης Κοντούλης.

Δείτε επίσης ΚΕΑ Ιουνίου 2019: Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία πληρωμής!

Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα Η Μοιραράκη παρουσίασε την πρώτη της καλοκαιρινή collection! Δείτε φωτογραφίες με τους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά ρούχα

Με πληροφορίες gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close