Η παγωμένη εξομολόγηση της μάνας που ο άντρας της σκότωσε τον 4χρονο γιο τους: "Τον αγαπώ ακόμη"

Πριν από μισό περίπου χρόνο, η υπόθεση της Ιωάννας Ζαφειροπούλου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ο εν διαστάσει 27χρονος σύζυγός της, άρπαξε μία καραμπίνα και σκότωσε τον 4χρονο γιο τους στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα, όπου εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

 

Σήμερα, 7 μήνες μετά, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό που στιγμάτισε τη ζωή της, για τον άδικο χαμό του παιδιού της, και τα συναισθήματά της για τον παιδοκτόνο και αυτόχειρα σύζυγό της. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το σημείωμα το οποίο είχε αφήσει πίσω του ο 27χρονος, όπου όριζε την ίδια υπεύθυνη για τις πράξεις του.

«Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει.. το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, έγινε στον ύπνο του», αναφέρει ο άντρας στο γράμμα, ενώ η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να του κρατήσει κακία, αφού είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως πλέον έχει συγχωρέσει τον άντρα της που της στέρησε για πάντα το παιδί της, και πως τον αγαπάει ακόμη.

«Πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν χάθηκε η αγάπη μας. Κι αυτός ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Πάντα με ζήλευε, ήταν κάποιες φορές που ήταν νευρικός και περίεργος αλλά του είχα τυφλή εμπιστοσύνη σχετικά με το παιδί . Τον λάτρευε το γιο μας. Τον αγαπάω ακόμα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου χωρίς αυτόν και το μικρό μου Βασίλη»

Η επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί

Στη συνέχεια, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, ένα αγοράκι και να το μεγαλώσει έτσι όπως δεν πρόλαβε να κάνει με τον μικρό Βασίλη.

 

Η συμπεριφορά που προκάλεσε αντιδράσεις

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους τηλεθεατές η συμπεριφορά και η παγωμένη της αντίδραση καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και ο τρόπος που μιλάει για τον σύζυγο και δολοφόνο του παιδιού της. Όσο μιλούσε για το περιστατικό είχε μία απάθεια στο πρόσωπό της, σαν να μην έχει αντιληφθεί ακόμη τι συνέβη. Άλλοι το σχολίασαν αρνητικά, ενώ άλλοι το απέδωσαν στην έλλειψη συνειδητοποίησης.

Videos via yupiii.gr

Close