Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μιλάει  για το νεογεννήτο (video)

Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου από τις δηλώσεις της Αλίκης…

Μερικές ώρες ζωής μετράει ο μικρός Φοίβος. Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού απέκτησαν μωράκι και είναι τρισευτυχισμένοι γονείς! Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» το ζευγάρι μίλησε τηλεφωνικά και συγκίνησε τους πάντες.

«Είμαι δυνατή, γερή. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί τον έχω στο δωμάτιο μαζί μου τον Φοίβο. Τώρα τον έχω δώσει στην αγκαλιά του Κώστα για να μιλήσω εγώ μαζί σας. Την ώρα που τον σήκωσαν ψηλά και τον είδα και άλλαζε χέρια μέχρι να έρθει στην αγκαλιά μου, αυτά τα δευτερόλεπτα είναι συγκλονιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού και η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε τα κλάματα. «Είναι πολύ ήρεμος, γλυκός και ήσυχος και έχει ένα μικρό παραπονάκι όταν πεινάσει. Ο Κώστας έβαλε τα κλάματα. Όλοι λένε ότι μοιάζει στον Κώστα, εγώ νομίζω ότι μου μοιάζει και μένα λίγο. Γεννήθηκε 3.330 γραμμάρια και 52 εκατοστά ύψος», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Βουτσάς, με τη σειρά του, δήλωσε: «Δεν περίμενα να κλάψω τόσο πολύ. Η ευτυχία μου ήταν που είδα την Αλίκη και βαστούσε το παιδί στην αγκαλιά της. Αυτή η εικόνα με συγκλόνισε. Με τη γέννα του παιδιού θα ζήσω 20 χρόνια. Της είπα: «Αλίκη μου, δωμάτια έχει εδώ στο Ιασώ, να ξανακάνουμε κι άλλο».

 

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες απο το νεογέννητο

Close