Η συγκινητική φωτογραφία της Μυρτώς: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά την απάνθρωπη kακοποίησή της

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία της Μυρτώς επτά χρόνια μετά την τραγωδία που της άλλαξε τη ζωή! Έρχεται σε επαφή με τη θάλασσα επτά χρόνια μετά, όταν η μητέρα της αποφάσισε να την πάει για μπάνιο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με το protothema.gr!

Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του έχει συγκινήσει και ταυτόχρονα σοκάρει το πανελλήνιο λόγω της αγριότητας που υπέστη, ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας. Μαζί με τη μητέρα της, που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια , η Μυρτώ χαμογέλασε νιώθοντας την επαφή με το νερό, ανήμερα της Παναγίας.

Δείτε επίσης Φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειας Τσίπρα στη Βαρκελώνη

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Μαρία Κοτρώτσου, για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της Μυρτώς. Το κορίτσι, είχε κακοποιηθεί άγρια από έναν Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα, στη συνέχεια είχε επιχειρήσει να πέσει στα μαλακά δηλώνοντας ανήλικος. Η Μυρτώ ήταν τότε μόλις δεκαπέντε χρονών και έκανε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και την αδελφή της.

Η συγκινητική φωτογραφία της Μυρτώς: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά την απάνθρωπη kακοποίησή της

Με πληροφορίες από protothema.gr

Close