Η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 12χρονο που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν γνωστοί, φίλοι ακόμη και άγνωστοι που συγκλονίστηκαν με την υπόθεση του μικρού Δαυίδ που έφυγε άδικα από τα χέρια της μητέρας του.

Η κηδεία του 12χρονου τελείται το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι, με έξοδα του δήμου Γερίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για οικονομικά δυσπραγούσες οικογένειες του Δήμου Γερίου.

Δείτε επίσης Νέα, ξανθιά με κοιλιακούς: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Πάριου (εικόνες)

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Δαυιδ είχε εντοπιστεί νεκρός στο κρεβάτι του, από τον σύζυγο της μητέρας του, ο οποίος τον μεγάλωνε, φέροντας τραύματα στο λαιμό και το στήθος.

Σε ότι αφορά την παιδοκτόνο, η οποία επιχείρησε μετά τη δολοφονία να θέσει τέρμα στη ζωή της, εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο χολ του διαμερίσματος, ενώ έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Αφού παραδέχθηκε το έγκλημα, ανέφερε στους ανακριτές ότι το έκανε για να «απαλλάξει το παιδί αλλά και την ίδια από τους πόνους».

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κατάσταση της υγείας της θα επαναξιολογηθεί με την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος και στη συνέχεια θα κριθεί κατά πόσον είναι σε θέση να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από reporter.com.cy

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα


Close