Ιανός: Δείτε όλα τα σχολειά που θα είναι κλειστά την Παρασκευή 18/9

Ιανός κακοκαιρία : Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη παρασκευή 18/09/2020 . Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς

Δείτε επίσης : Καιρός – Ιανός: Δείτε ποιες περιοχές κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ιανός σχολεία κλειστά : Δείτε τις περιοχές

Σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή:

Αχαϊα,

Ηλεία, 

Αιτωλοακαρνανία.

Ζάκυνθος: Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη θα είναι κλειστά την Παρασκευή και τα σχολεία της Ζακύνθου όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Κεφαλλονιά και Ιθάκη: Tα σχολεία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη επίσης δεν θα λειτουργήσουν αύριο όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Σταύρου Τραυλού.

Θήβα: Κλειστά και εκεί τα σχολεία με απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων.

Εύβοια: Διακοπή λειτουργίας όλων των σχολείων

Άργος και Μυκήνες: O Δήμος γνωστοποίησε ότι αύριο, Παρασκευή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Κορινθίων: Κλειστά όλα τα σχολειά

Ιανός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές περιοχές – Οι οδηγίες από την Πολιτική Προστασία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός», όπως δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Πρόκειται για τις παρακάτω περιφερειακές ενότητες: Ηλεία, Αχαϊα, Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Μεσσηνία, Ιθάκη, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

1. Όσοι βρίσκονται σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει στο παρελθόν ή βρίσκονται κοντά σε ποταμούς, χείμαρρους ή ακτές, αποφύγετε να μείνετε σε υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους. Εξετάστε το ενδεχόμενο για το διήμερο αυτής της κακοκαιρίας να μην παραμείνετε στα σπίτια σας και να φιλοξενηθείτε σε συγγενείς ή φίλους.

2. Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλείστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.

3. Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρήσει, πεζοί ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.

Close