Δεν σταματά ποτέ: Εκπληκτική απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε όσους τη λένε «ξυνή»

Παντρεμένη αποδεικνύεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία παρά την υπερέκθεσή της με τη συμμετοχή της στο GNTM, κατάφερε να κρατήσει μεγάλο κομμάτι της προσωπικής της ζωής μακριά από τα φώτα.

Δείτε ακόμα :Παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Οι φωτογραφίες από τον κρυφό της γάμο

Ωστόσο, μερικές ώρες πριν το φως της δημοσιότητες είδε ο γάμος της στη Νέα Υόρκη που έλαβε χρόνια 3,5 χρόνια πριν, ενώ πλέον το κοινό είδε και το πρόσωπο του εν διαστάσει σήμερα συζύγου της.
Τώρα, νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, με τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη να κάνει τις δικές της αποκαλύψεις στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το πρωινό του Σαββάτου.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να δείξει στον αέρα και το πρόσωπο του αρχιτέκτονα πρώην αγαπημένου της Ηλιάνας.

Δείτε ακόμα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε -Τόλμησε την πιο δυνατή τάση της σεζόν

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα. Γνωρίστηκαν μέσω social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική.

Ο Γιάννης ζούσε στον Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Εκείνη, στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Τον Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα εμφανίστηκε με τον σύντροφό της.

Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο. Φήμες θέλουν να είναι μαζί με τον Αργυρό. Η Αθήνα είναι μια μικρή κοινωνία και τους έχουν δεί. Λένε ότι έχει χωρίσει με τον άντρα της και δεν έχουν πάρει διαζύγιο».

Όσο για τον Γιάννη; Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: dailymedia
Close