Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ο λόγος που τη χώρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός..

Έξι με επτά μήνες διήρκεσε η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Κωνσταντίνο Αργυρό σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νανάς Ηλιοπούλου για την εκπομπή «Τι λέει;».

Δείτε επίσης: Θυμάστε τη Μόνικα από το Next Top Model; Δείτε Πώς είναι Σήμερα! Μεταμόρφωση..

Σήμερα, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί και μάλιστα με απόφαση του τραγουδιστή, ο οποίος φέρεται να κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;
Το ζευγάρι χώρισε σύμφωνα με τις δικές μας πηγές. Ήταν μαζί. Γνωρίστηκαν τον Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Μέχρι που έφτασε η 21η Νοεμβρίου, η ημέρα δηλαδή που μέσα από το ‘Happy Day’ βγήκε η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη!”

Δείτε επίσης: Παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Οι φωτογραφίες από τον κρυφό της γάμο

Ο Κωνσταντίνος το έμαθε μέσα από την εκπομπή. Αυτή ήταν και η αιτία που της είπε να χωρίσουν. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που της ζήτησε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση.

Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα μάλλον και για τους δύο. Ήταν πολύ λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος. Δεν έχει πάρει διαζύγιο, συνεχίζει να είναι παντρεμένη».

 

Πηγή: dailymedia.gr
Close