Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με γκριμάτσες που δεν περιμέναμε ποτέ και είναι μία άλλη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας και φυσικά όχι άδικα!

Η τεράστια καριέρα της στο μόντελινγκ της επιτρέπει να έχει κερδίσει επάξια αυτόν τον τίτλο. Και μπορεί λόγω εργασίας να την βλέπουμε μονίμως περιποιημένη, βαμμένη και εκθαμβωτική, είναι όμως μία κοινή θνητή σαν όλες τις άλλες γυναίκες, ωστόσο πολύ όμορφη!

Και φυσικά έχει αποβάλει κάθε κόμπλεξ από πάνω της και ταμπού, και επιλέγει να δείχνει στον κόσμο τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι! Και αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες πραγματικά θα σας πέσει το σαγόνι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με γκριμάτσες που δεν περιμέναμε ποτέ και είναι μία άλλη!

Δειτε ακομα Σοφία Παυλίδου: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Την βλέπουμε λοιπόν σε αεροδρόμιο, περιμένοντας την πτήση της να ποζάρει με γκριμάτσες που μας δείχνει μία άλλη “Ηλιάνα”, άβαφη, επιμελώς ατημέλητη, με ένα νάζι που μας κάνει να λιώνουμε!

Η Ηλιάνα χαμογελαστή και ευδιάθετη, δίχως ίχνος μακιγιάζ και πρόσθετων φίλτρων, έπαιξε με τον φακό και μας έδειξε ακόμα μία φορά την σπάνια ομορφιά της!.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με γκριμάτσες που δεν περιμέναμε ποτέ και είναι μία άλλη! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με γκριμάτσες που δεν περιμέναμε ποτέ και είναι μία άλλη! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με γκριμάτσες που δεν περιμέναμε ποτέ και είναι μία άλλη!

 

Δειτε ακομα Δείτε τη Μαρία Λεκάκη χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

 

Close