Tα ζώδια σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτιου 2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να οργανωθείς και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου, υιοθετώντας λύσεις που σου προσφέρει η τεχνολογία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη… άγνοια σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα!

Ερωτικά
Το πλαίσιο των σχέσεων σου είναι μάλλον «νεφελώδες» και το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, είτε από μόνος σου είτε… καθ υπαγόρευση! Αν όμως εμπιστευθείς την διαίσθηση σου, τότε θα γλιτώσεις τα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, κάνοντας τις… εξετάσεις σου και συμβουλευόμενος/η κάποιους ειδικούς. Παράλληλα, η αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού μπορεί να σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», εκείνο όμως που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι τα «ψιλά γράμματα» μιας περιουσιακής ρύθμισης, γι’ αυτό αν μπεις σε μια τέτοια διαδικασία πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο είτε να «πιστέψεις» στον λάθος άνθρωπο, είτε να υποσχεθείς πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Καλή και άγια λοιπόν είναι η ευτυχία που… θέλεις να βιώσεις αλλά μην «ντοπάρεσαι» τόσο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η επαφή σου με έναν συλλογικό φορέα θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Όσον αφορά όμως τις υπόλοιπες καθημερινές σου συναλλαγές, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις… άκρη αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθηση σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα.

Ερωτικά
Πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν στην προσωπική σου ζωή αλλά… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Ίσως μάλιστα να δυσκολευτείς πολύ για να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια σε μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να οργανωθείς και να βάλεις σε μια τάξη τα επαγγελματικά σου, εκμεταλλευόμενος/η τον επιπλέον χρόνο που σου δίνει η σχετική απραξία του Αυγούστου. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες!

Ερωτικά
Δεν αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στα προσωπικά σου, κάτι που θα σου δώσει το δικαίωμα να ηρεμήσεις, αφήνοντας πίσω σου κάποιες πρόσφατες… ανησυχίες! Μπορείς ακόμη να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας εκδρομής με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να οργανωθείς και να βάλεις σε μια τάξη τα επαγγελματικά σου, εκμεταλλευόμενος/η τον επιπλέον χρόνο που σου δίνει η σχετική απραξία του Αυγούστου. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες!

Ερωτικά
Δεν αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στα προσωπικά σου, κάτι που θα σου δώσει το δικαίωμα να ηρεμήσεις, αφήνοντας πίσω σου κάποιες πρόσφατες… ανησυχίες! Μπορείς ακόμη να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας εκδρομής με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, «ζυγίζοντας» τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν ευνοεί τις συνεργασίες, ενώ σε καλεί να περιορίσεις την εξωτερική σου δράση, να ξεκουραστείς, να ονειρευτείς και γενικότερα να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες. Αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση θα έχεις μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις.

Ερωτικά
Οι πιέσεις και οι ανταγωνισμοί εντείνονται και υπό τις παρούσες συνθήκες, το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να «εξαφανιστείς» από προσώπου γης, παίρνοντας φυσικά μαζί σου και τον άνθρωπο σου, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε απρόσκοπτα τον έρωτα σας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα χρειάζεσαι την συνδρομή «χρήσιμων» ανθρώπων και μια νέα συνεργασία μπορεί όντως να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τεχνικής φύσεως. Από την άλλη πλευρά, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών αλλά και… ουτοπικών τάσεων!

Ερωτικά
Η προσαρμοστικότητά σου βρίσκεται στο «φόρτε» της, κάτι που σε εξυπηρετεί αν θες να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας, έστω και υπό την μορφή ενός «συνοικεσίου». Από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατόν να υποδύεσαι για πολύ καιρό κάτι που… δεν είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να αναζητήσεις λειτουργικές λύσεις στην δουλειά σου, είτε αυτό έχει να κάνει με την προμήθεια εξοπλισμού, είτε με την συνδρομή τεχνικών που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου προσφέρει μια «τιμητική» διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι τα «μικρά και αθώα» ψέματα προστατεύουν την ευτυχία σου, το «φαινόμενο» όμως είναι σίγουρα αμφίδρομο κι όχι ένα αποκλειστικό προνόμιο σου.
Δείξε λοιπόν στους άλλους την ανάλογη επιείκεια που… ισχύει και για σένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο αλλά και να «ξεφύγεις» από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας (και) με την δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον άνθρωπο ή σχετίζονται με ανεξήγητα φαινόμενα. Παράλληλα όμως μπορείς να ασχοληθείς και με «λεπτοδουλειές» στα πλαίσια ενός χόμπι σου.

Ερωτικά
Μια ερωτική συνομιλία με ένα πρόσωπο που ζει ή βρίσκεται μακριά σου μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, αν όμως είχατε μια άμεση επαφή, τότε η αίσθηση που θα αποκόμιζες θα ήταν τελείως διαφορετική. Μην… βιάζεσαι λοιπόν και μην αδημονείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις και να εξοπλίσεις τον χώρο σου με συσκευές που συμβάλλουν στην πληρέστερη λειτουργία του. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι από την στιγμή που κινείσαι και δρας σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να το αποκτήσουν. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις τα ιδανικά σου αλλά… μακριά τα χέρια από το πορτοφόλι σου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο, κάτι που σίγουρα θα διευρύνει τις επιλογές σου αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, καλό είναι να μην πιστεύεις παρά μόνον αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το μυαλό σου είναι η δύναμη σου κι όσο περισσότερο εξοπλίζεσαι σε γνώσεις, τόσο πιο λειτουργικός/η γίνεσαι στις παρεμβάσεις σου. Ότι είναι να κάνεις όμως κάνε το μόνος/η, αφού με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι» στις συνεργασίες σου, αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις. Γενικότερα, φαίνεται να σε προσεγγίζουν άτομα που είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που δηλώνουν, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Οι «ιδανικές» καταστάσεις υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, έστω κι αν δίπλα σου υπάρχει κάποιος/α που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα. Αν όμως αυτό είναι κάπως… ανησυχητικό για σένα και τις υλικές βλέψεις σου, μπορεί να συμβάλλει θετικά όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάνεις κάτι «λάθος», το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί… σωστό, γι’ αυτό ούτε να ανησυχείς, ούτε να αγχώνεσαι για τα προσωπικά σου. Το σύμπαν δουλεύει για σένα και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

astrology.gr

Close