Τις επόμενες μέρες ο καιρός θα έχει ένα έντονο κρύο που θα μείνει
Ο γνωστός προγνώστης του καιρού Θεοφάνης Χατζηγρίβας, αναφέρθηκε μέσα από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και μίλησε για το πως θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες.
Όσα είπε ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας :
Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με όσα έχουμε πει για την εξέλιξη του καιρού και παραμένουν τα προγνωστικά για επιλεκτικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο.

Όχι κάτι το ιδιαίτερο σε κέντρο και ανατολικές περιοχές που είχα προ ναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση ακόμη και σε σχεδόν μηδενικά υψόμετρα. Την ίδια ώρα ενισχύονται σημαντικά οι πιθανότητες για δημιουργία χαμηλού, σε δεύτερη φάση σε Ιόνιο, με ταυτόχρονη αναδίπλωση του ψυχους περίπου από 8-9 του μήνα και μετά.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, και με λεπτομέρειες μιας ,και δεν ξεκαθάρισαν απόλυτα ούτε οι επόμενες 4 ημέρες,και αναγκαστικα θα μείνουμε στην γενική εικόνα. Το κρύο ήρθε για να μείνει αρκετές ημέρες και έτσι θα γίνει….τα υπόλοιπα τα βλέπουμε….