Καιρός Μαρουσάκης: Ανοιξιάτικος καιρός με ηλιοφάνεια και μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός Μαρουσάκης: Ανοιξιάτικος καιρός με ηλιοφάνεια και μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας

Ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για ανοιξιάτικο καιρό μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει αισθητά.

Σε ανοιξιάτικο μοτίβο φαίνεται πως μπαίνει ο καιρός με σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας προς το μεσημέρι, όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Ο καιρός της Εβδομάδας σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Ο μετεωρολόγος του OPEN είπε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και σήμερα, Δευτέρα, με την ημέρα να ξεκινά με χαμηλές θερμοκρασίες και σταδιακά ο υδράργυρος να ανεβαίνει αρκετά.

Οι συνθήκες θα είναι ήπιες για περίπου 5 με 7 ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην Αττική περιμένουμε ότι η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου στους 17 βαθμούς ενώ η ημέρα ξεκίνησε από 3 και 4 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Ανάλογα καλός με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά ότι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, θα δούμε ακόμα πιο ανοιξιάτικο σκηνικόμε τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και στους 19 βαθμούς.

News