Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της

Δεν έχει τέλος το δράμα που ζει η Καίτη Φίνου, καθώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της, Μαρίας, θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η μικρότερη της αδελφή, η Γιάννα, η οποία πάλευε εδώ και χρόνια με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψης τόσο την ίδια, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

 

Την δυσάρεστη είδηση την ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την αδερφή της. «Πάντα θα είσαι το «μικρό μου»… Καλό ταξίδι αγάπη μου… έδωσες μεγάλο αγώνα… Είσαι ηρωίδα καρδιά μου… Καλή αντάμωση…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

 

Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της Καίτη Φίνου: Πέθανε και η μικρότερη αδερφή της ένα χρόνο μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής της

Με πληροφορίες από freegossip.gr

Close