«ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ» Τι θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλέκα παρακαλάει τον Κώστα να επιστρέψει κοντά της για λίγες μέρες ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Καίτη.

Το τρίτο επεισόδιο (3) της σειράς Κάνε γονείς να δεις καλό, θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Οκτώβρη και ονομάζεται «Οικογενειακή σύμβουλος», θα δούμε πως η Νίκη και ο Βασίλης έχουν τρελαθεί με την αναγκαστική συγκατοίκηση με τους γονείς τους και η ζωή τους γίνεται άνω-κάτω.

Δείτε ακόμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Περιλήψεις Επεισοδίων: 11, 12, 13, 14, 15

Πάνω στην απόγνωση τους θα σκεφτούν πως η καλύτερη λύση είναι να στείλουν τους γονείς τους σε μια οικογενειακή σύμβουλο, μήπως τους βοηθήσει να τα ξαναβρούνε. Από την άλλη, ο Κώστας και η Αλέκα νομίζουν ότι οι αντιδράσεις των παιδιών τους οφείλονται στο ότι δεν μπορούν να δεχτούν το χωρισμό των γονιών τους. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στην οικογενειακή σύμβουλο για να γλιτώσουν τα παιδιά από το ψυχικό τραύμα… Τελικά ποιους θα βοηθήσει η τετραπέρατη σύμβουλος; Τα παιδιά ή τους γονείς;

Δειτε ακόμα :Τατουάζ β Κύκλος : Περιλήψεις Επεισοδίων: 19-20-21-22-23-24-25-26-

Το τέταρτο επεισόδιο (4) θα παίξει την Πέμπτη 4 Οκτώβρη και ονομάζεται «Άννα Συγγνώμη». Τι θα δούμε; Μπορεί ο Βασίλης να έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία για να αποφύγει να παντρευτεί την Άννα, αλλά η πράξη του αυτή έχει αντίκτυπο σε όλους.

Η συμπεθέρα έχει πρήξει την Αλέκα στα «πώς» και τα «γιατί», ενώ ο Βασίλης δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη από την Άννα από τότε που την παράτησε στην εκκλησία. Κι επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, η Νίκη κόβει κλήση στην Άννα και της παίρνει πινακίδες και δίπλωμα, γιατί πέρασε με κόκκινο. Η Αλέκα εκμεταλλεύεται την μπερδεμένη κατάσταση και οργανώνει ένα δείπνο για την Άννα, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο Βασίλης, χωρίς, βέβαια, να ξέρει ότι εκεί θα είναι και η πρώην του…

Δείτε ακόμα: ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ (5ος κύκλος) : Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου;

Ήρωες βγαλμένοι από τα οικογενειακά μας άλμπουμ – ελαφρώς γκαφατζήδες και πληθωρικοί ως προσωπικότητες, υπερπροστατευτικοί αλλά πάντοτε έφηβοι, ενσαρκώνουν την πιο συγκλονιστική περιπέτεια που υπάρχει, την αθάνατη ελληνική οικογένεια!

Πηγή: happytv
Close