Θρίλερ στην Κρήτη: Άρπαξαν τέσσερα παιδιά κι εξαφανίστηκαν

Σκηνές τρόμου έζησε ο 13χρονος έξω από το σχολείο του
Άνδρας επιχείρησε να προσελκύσει σε μαύρο βαν 13χρονο έξω από σχολείο στα Κάτω Πατήσια, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Είναι ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει ότι αυξάνονται οι σχετικές καταγγελίες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμη Τρομακτική αλλαγή! Η «λέρα» επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια 9 χρόνια μετά!
Όπως κατέθεσε ο 13χρονος στις αρχές, γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, είδε ένα σταθμευμένο μαύρο όχημα στην αρχή του σχολείου που πήγαινει, και το οποίο μάλιστα κάλυπτε και μέρος του πεζοδρομίου. Μέσα σε αυτό ήταν ένας γκριζομάλλης άνδρας, ο οποίος και του φωνάζει, «εσύ παιδάκι, έλα εδώ! Εσύ δεν είσαι που μου έσπασες το αυτοκίνητο;» είπε στην αστυνομία o 13χρονος, ενώ σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το παιδί, ο άνδρας του έβγαλε στιλέτο. Στη συνέχεια, ο άγνωστος του είπε ότι «έχω πάρει τηλέφωνο και τη μάνα σου. Έρχεται, έλα εδώ!».

Δείτε ακόμή Τζένη Μπαλατσινού: Απαντά πρώτη φορά για την εμπλοκή της σε ατύχημα με αυτοκίνητο

Το αγόρι έκανε πίσω και πέρασε από την άλλη πλευρά του οχήματος, αποφεύγοντας να πέσει στην παγίδα του άνδρα, σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, παρόμοιες καταγγελίες είχαν γίνει και τον περασμένο Αύγουστο από τις μητέρες τριών κοριτσιών και οι οποίοες έρχονται να προστεθούν σε τέτοιου τύπου περιστατικά. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες σχολείο των βορείων προαστίων σε επίσημη ενημέρωση προς τους γονείς τους τόνισαν ότι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για βαν και απόπειρα αρπαγής τους.

Δείτε όλα τα νέα εδώ 

Πηγή: ethnos.gr
Close