Ειδικές Ασκήσεις Pilates για Γυναίκες εγκύους (video)

Έφερε στο κόσμο ένα παιδί για λογαριασμό 55χρονης συμπατριώτισσας της, αλλά δεν της έδωσε το παιδί όπως προέβλεπε η συμφωνία και έφυγε για την Κύπρο, όπου και αναζητείται

Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση βρίσκονται οι κυπριακές αρχές, που αναζητούν 40χρονη Ρωσίδα, εναντίον της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η καταζητούμενη ήταν παρένθετη μητέρα και πριν επτά μήνες έφερε στο κόσμο ένα παιδί για λογαριασμό 55χρονης συμπατριώτισσας της. Ωστόσο δεν παρέδωσε το παιδί στη βιολογική μητέρα όπως προέβλεπε η συμφωνία και έφυγε για τη Κύπρο.

Η βιολογική μητέρα έκανε καταγγελία στην Ρωσική Αστυνομία η οποία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της παρένθετης μητέρας και ζήτησε από τις κυπριακές αρχές να το εκτελέσουν.

Η κυπριακή αστυνομία αναζήτησε την 40χρονη στο διαμέρισμα που διέμενε στη Λεμεσό αλλά δεν την εντόπισε. Είναι αξιοσημείωτο ότι η βιολογική μητέρα χώρισε κατά τη διάρκεια της παρένθετης εγκυμοσύνης με τη βιολογική μητέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στη Κύπρο μαζί με τη παρένθετη μητέρα. Πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο ο οποίος θέλει να κρατήσει το παιδί.

Επειδή στην Κύπρο δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία ζητήθηκε γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος έδωσε άδεια για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης. Η παρένθετη μητέρα έχει ακόμα ένα δικό της παιδί το οποίο βρίσκεται μαζί της.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της καταζητούμενης και ζητάει από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις αρχές σε περίπτωση που γνωρίζουν το που βρίσκεται.

via

Close