Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε τη να ποζάρει με τη φουσκωμένη  κοιλίτσα της

 

Στις 11 Μαίου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης καλωσόρισαν στην οικογένεια το γιο τους, το δεύτερο παιδάκι τους που μαζί την μικρή Αέλια ήρθε να μεγαλώσει κι άλλο την ευτυχία τους. Θα θέλανε και τρίτο μωρό;

Αλήθεια, αποφασίσατε πώς θα βαφτίσετε το μικρό;

Όχι ακόμα, είχαμε πει πως θα επιλέξουμε ένα όνομα όταν έρθουμε στην Κρήτη, αλλά δεν έχουμε ακόμα προλάβει.

Ίσως είναι πολύ νωρίς, αλλά σκέφτεστε και για άλλο μωράκι;

Δεν είναι ώρα για τέτοιες ερωτήσεις τώρα…! Ρώτα με σε τρία τέσσερα χρόνια, που μακάρι να μπορώ να κάνω ακόμα παιδί. Πέρα από το όποιο αστείο, αυτό που έλεγα και στον Κρατερό πριν από λίγες μέρες είναι πόσο τυχερή και ευγνώμων νιώθω που έχω κάνει δύο γερά παιδιά.

Στην προηγούμενη συζήτησή μας, μου είχες πει πως έμαθες ότι είσαι έγκυος στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο του μπαμπά σου και είχες προαίσθημα πως είναι αγόρι. Το έχεις κάπως σημαδιακά όλο αυτό στο μυαλό σου;

Το έχω μόνο σημαδιακά στο μυαλό μου. Είχα μάθει πως περιμένω μωρό πάνω στο χρόνο του μπαμπά μου, επίσης η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού ήταν η ημερομηνία των γενεθλίων του, παρόλο που ο μικρός τελικά γεννήθηκε 10 μέρες νωρίτερα, στις 11 Μαΐου. Είναι και αγοράκι, έχει πάρει και τη μυτούλα του, όπως και η Αέλια μου… Ναι, νιώθω πως ο μπαμπάς μου με τον τρόπο του συνετέλεσε κι αυτός στο να έρθει αυτό το μωρό.

Βλέποντας φωτογραφίες στο Ιnstagram διαπιστώνω πως η κόρη σας, Αέλια, αποκαλεί το φίλο και συνεργάτη σου, Πάνο Καλλίτση, «θείο».

Εγώ και ο Κρατερός δεν έχουμε αδέλφια. Με τον Πάνο και τη σύζυγό του, την Έλενα (σ.σ. Χριστοπούλου) έχουμε μια τόσο βαθιά σχέση, οικογενειακή. Δεν θυμάμαι από ποιον ξεκίνησε πρώτα, από εκείνους ή από εμάς, αλλά πλέον για την Αέλια είναι ο θείος Πάνος και η θεία Έλενα. Όλο αυτό μας βγήκε πολύ γλυκά και αυθόρμητα.

https://peoplegreece.com

Close