Προσοχή: Απατεώνες προσποιούνται στελέχη του ΕΟΔΥ κι επιχειρούν να μπουν σε σπίτια

Καβάλα: Η υπόθεση βρίσκεται σε διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές – πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα

Σύμφωνα με το kavalapoint.gr, στην τελευταία, πρόσφατη καταγγελία, οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν αρχικά το γεγονός στη διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ.

Ταυτόχρονα οι γονείς του παιδιού προχώρησαν και σε καταγγελία στην εισαγγελία.

Δείτε επίσης : θάνατος 12χρονου παιδιού Οι νέες αποκαλύψεις για τα άιτια

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την ΕΔΕ που πραγματοποίησε, απομάκρυνε την δασκάλα από την εργασία της στον παιδικό σταθμό Κρηνίδων μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει οι καταθέσεις, με τελευταία την κατάθεση του ίδιου του παιδιού.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα. Η καταγγελία εκείνη δεν φαίνεται να ενεργοποίησε κάποια εισαγγελική έρευνα, με την δασκάλα να παραμένει στη θέση της μέχρι να έρθει η πρόσφατη νέα καταγγελία και να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Δείτε επίσης : Θησείο : Άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς που αναμένουν την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν.

Με πληροφορίες από το newsit.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close