Κιβωτός του Κόσμου – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις :  Οι κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με όμορφα και γυμνασμένα παιδιά της δομής

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Όλα όσα είπε ο θείος του 19 χρονου που φιλοξενούνταν στην δομή. 

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου», από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι φρικτές αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πάτερ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν αγόρια, σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live News.

Δείτε επίσης : Κιβωτός του Κόσμου : Καταγγελία σοκ  Γονείς από τη Συρία καταγγέλλουν ότι τους πήραν τα παιδιά

«Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει “ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;”…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος» περιγράφει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Αποκαλύπτει πως την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών – τιμωριών.

«Τους είπαμε “χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;” και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο μάρτυρας.

Δείτε επίσης : Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος πήγε να με χρηματίσει

«Διάλεγε όμορφα και γυμνασμένα παιδιά ο παπά-Αντώνιος»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, έχουν γίνει κρουαζιέρες του πατέρα Αντωνίου με κάποια λίγα παιδιά. Οι κρουαζιέρες αυτές έγιναν και στο εσωτερικό της Ελλάδας, σε διάφορες πόλεις. Ωστόσο κρουαζιέρες έγιναν και στο εξωτερικό, στην βόρεια Ευρώπη στο Βέλγιο και στην ανατολική Μεσόγειο, στην Ισπανία.

Περίπου δέκα άτομα ήταν στην κάθε κρουαζιέρα, παρ’ όλα αυτά έγιναν και προσωπικές κρουαζιέρες σύμφωνα με το eretikos.gr . Κάποιες από αυτές τις προσωπικές φαίνεται να έγιναν στην Ισπανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close