Κιβωτός του Κόσμου: Βροχή οι καταγγελίες  –  Η Οργή του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρουν οι καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια σε παιδιά εντός των δομών.  «Είναι όλα ψέματα», αναφέρει ο πατέρας Αντώνιος.

Σε «τσουνάμι» εξελίσσονται οι καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου. Οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από την Πέμπτη (17/11) συνεχίστηκαν και το προηγούμενο 24ωρο με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πέρα από την κομβική κατάθεση του 19χρονου, που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της φρίκης, ολοένα και περισσότερα πρόσωπα που βρέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου όταν ήταν παιδιά αρχίζουν και μιλούν για όσα βίωσαν.

Ενδεικτική η μαρτυρία μιας 20χρονης, η οποία υποστήριξε πως παιδιά έμπαιναν σε ένα είδος απομόνωσης χωρίς νερό και φως, κι όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί καταναγκαστική, παιδική, εργασία. Η μαρτυρία έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είναι ανατριχιαστική.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (20/11/2022 ) στην Αττική

Νωρίτερα, όπως είχε γράψει το Newsbomb.gr, δύο σημαντικές καταθέσεις στη ΓΑΔΑ φέρνουν στο φως ακόμα περισσότερα στοιχεία και οδηγούν τις Αρχές σε στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο και συνδεδεμένο με τη ΜΚΟ.

Επιπλέον, εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής μίλησε για την πιθανή σύνδεση με την Κιβωτό του Κόσμου, η οποία στο μυαλό πολλών γίνεται αυτόματα – αλλά λανθασμένα – λόγω της παρουσίας του πατέρα Αντώνιου και της ιδιότητας του ιερέα που κατέχει. Όπως ανέφερε, όμως, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής παρά τις επαφές και τις προτάσεις που έγιναν στο παρελθόν, η Κιβωτός του Κόσμου αρνήθηκε την εποπτεία από την Αρχιεπισκοπή.

Δείτε επίσης : Καταγγελία σοκ: 15χρονος βίαζε την 5χρονη αδερφή των φίλων του

Σε όλα αυτά, ο πατέρας Αντώνιος, που είναι το «πρόσωπο» της Κιβωτού του Κόσμου, απάντησε με συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο ιερέας παρουσιάστηκε οργισμένος σύμφωνα με το newsbomb.gr καθώς όπως ανέφερε όλα είναι «ανυπόστατα ψεύδη». Επιπλέον σχολίασε πως αισθάνεται λύπη και αγανάκτηση, καθώς τα 25 χρόνια προσφοράς του στα παιδιά δεν γίνονται σεβαστά, πλην όμως σε μια αποστροφή του λόγου του επί της ουσίας παραδέχθηκε πως υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύζυγός του, Σταματία Γεωργαντή, η οποία μάλιστα έκανε λόγο για υποκινούμενες καταγγελίες και για εκδίκηση των παιδιών απέναντι στην Κιβωτό του Κόσμου, την ίδια και τον Πατέρα Αντώνιο…

Δέιτε επίσης : Εορτολόγιο: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close