Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός και αυτή την εβδομάδα – Που θα έχει βροχές και καταιγίδες

Αργεί το Καλοκαίρι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη- Ερχονται βροχές και καταιγίδες.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός και αυτή την εβδομάδα – Που θα έχει βροχές και καταιγίδες

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Με την αστάθεια να επιμένει για αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρα μας, αναμένεται να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Δείτε ακόμα: Γκύζη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της  Προσήχθη ο σύντροφός της

Άστατος θα είναι και αυτή την εβδομάδα ο καιρός για αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη τα φαινόμενα θα παραμείνουν άστατα έως την Τετάρτη-Πέμπτη.

Σήμερα, Δευτέρα 22 Μαΐου, θα επιμείνουν οι βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας με το βαρομετρικό χαμηλό να κινείται προς τη νότια και ανατολική Ελλάδα όπου θα σημειωθούν ακόμα και καταιγίδες.

Πιο ήπια τα καιρικά φαινόμενα όσο κινούμαστε πιο βόρεια, σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης. Πάντως ο υδράργυρος θα μείνει σε ανοιξιάτικα επίπεδα και θα αγγίξει κατά τόπους τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμα: Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (23/5/2023 ) στην Αττική

Στην Αττική θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες αλλά όσο κινούμαστε προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται επίσης βροχή αλλά και τοπικές καταιγίδες.

Την Τρίτη, σύμφωνα με το www.newsbomb.gr το κύμα αυτό αστάθειας περιορίζεται προς τα νότια και ανατολικά, δηλαδή Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, αλλά θα υπάρξουν τοπικές μπόρες και στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close