Κλειστά Jumbo, ZARA, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius

Εκτός από τα Jumbo, κλείνουν  και τα ZARA, τα Pull&Bear, τα Massimo Dutti, Bershka,  Oysho και Stradivarius στις κόκκινες περιοχές.Σε όλες τις άλλες περιοχές θα λειτουργούν κανονικά

ΣΕ ποιες περιοχές μέχρι τώρα θα είναι κλειστά ZARA, τα Pull&Bear, τα Massimo Dutti, Bershka,  Oysho και Stradivarius

Ανατολική Αττική
Βόρειος Τομέας Αθηνών
Δυτική Αττική
Δυτικός Τομέας Αθηνών
Κεντρικός Τομέας Αθηνών
Νότιος Τομέας Αθηνών
Π.Ε. Πειραιά
Δήμος Πατρέων
Δήμος Θηβαίων
Δήμος Τανάγρας
Δήμος Χαλκιδαίων

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα 20 προϊόντα

Οικισμός Ρομά Δυστίων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Δήμος Θήρας
Δήμος Εορδαίας
Δήμος Σπάρτης
Μυτιλήνη
Δήμος Μυκόνου
Δήμος Νέας Προποντίδας
Χαλκιδική
Λασίθι
Ζάκυνθος

 

Κλειστό θα παραμείνει το δίκτυο της Inditex που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με πολλά καταστήματα, όπως ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, κ.ά., όσο και τα Jumbo.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Zara από τα 21 καταστήματα που διαθέτει η αλυσίδα στην Αττική μόνο τα 14 θα λειτουργούν και εκείνα μέσω της υπηρεσίας click away, δηλαδή παράδοση εκτός του καταστήματος και όχι με click inside (αγορές εντός του καταστήματος με ραντεβού) παρότι υπάρχει η δυνατότητα.

Ακόμη όμως και το click away έχει διαφορά σε σχέση με τους άλλους λιανέμπορους, καθώς οι πληρωμές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, προκειμένου να υπάρχουν εγχρήματες συναλλαγές έξω από το κατάστημα.

Από την άλλη, εντελώς κλειστά έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου θα μείνουν τα δύο μεγάλα καταστήματα Zara στην Ερμού, τα καταστήματα της Νέας Σμύρνης, της Γλυφάδας, της Νέας Ιωνίας (Ηρακλείου 297-299) και της Σταδίου 59, καθώς και το Zara που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall.

Ενώ το Σάββατο τα Jumbo άνοιξαν  κανονικά με την μέθοδο του click inside, την ίδια μέρα κιόλας έκλεισαν  εντελώς τα καταστήματα τόσο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες κόκκινες περιοχές.

Πως λειτουργούν τα μαγαζιά στις κόκκινες περιοχές

Στις κόκκινες περιοχές, το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει με την διαδικασία καθορισμού ραντεβού για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away).
Οι επιχειρήσεις πώλησης υποδημάτων, ενδυμάτων και βιβλιοχαρτοπωλείων, θα λειτουργήσουν με την διαδικασία καθορισμού ραντεβού για παραλαβή εντός καταστήματος (click inside).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close