Προσοχή! Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

Κλειστά σχολεία και αύριο Πέμπτη (10.01.2019) εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα.

Για άλλη μια μέρα θα έχουμε κλειστά σχολεία όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας. Και αυτό εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Δείτε ακόμα: Καλύτερες επιδόσεις, λιγότερες απουσίες: Τι λένε οι ερευνητές για την ώρα έναρξης του σχολείου

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από τους δήμους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για την ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής, κλειστά σχολεία θα έχουμε αύριο στο δήμο Μαραθώνα. Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής ενημέρωση για τους παιδικούς και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δείτε ακόμα: Νέα 24ωρη απεργία κήρυξαν δάσκαλοι και καθηγητές

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη και στο Κιλκίς. Με απόφαση του δημάρχου της πόλης, δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Κλειστά σχολεία και στη Θεσσαλονίκη

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί.

Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν επίσης αύριο.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου, λόγω της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας παιδιών και εργαζομένων, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Στον δήμο Λαγκαδά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Στο δήμο Βόλβης, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Στο δήμο Χαλκηδόνος τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Στο δήμο Θερμαϊκού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή. Κλειστά και τα ΚΔΑΠ. Ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί.

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη.

Πηγή: newsit
Close