Οι φετινές πασχαλινές διακοπές ολοκληρώνονται καθώς την Δευτέρα 20 Απριλίου οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία μετρώντας αντίστροφα για την επόμενη σχολική αργία, την Πρωτομαγιά που φέτος πέφτει Παρασκευή. Ποιοι μαθητές, όμως, θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία ξεκούρασης, αφού τα σχολεία τους θα παραμείνουν κλειστά στις 30 Απριλίου λόγω τοπικής εορτής;
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στις 30/04;
Συγκεκριμένα, τετραήμερο διαμορφώνεται για τους μαθητές στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, καθώς στις 30 Απριλίου τιμάται ο πολιούχος Άγιος Δονάτος και τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 30 του μήνα. Χάρη σε αυτή την συγκυρία μαζί με την αργία της 1ης Μαΐου που «πέφτει» Παρασκευή, οι μαθητές της περιοχής θα επιστρέψουν στις σχολικές επάλξεις τη Δευτέρα 4 Μαΐου, απολαμβάνοντας ένα συνεχόμενο διάλειμμα τεσσάρων ημερών.
Δείτε ακόμη: Σχολεία: Πότε ξεκινούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις- Η εγκύκλιος από το Υπ. Παιδείας
Για το σύνολο των μαθητών της χώρας, η Πρωτομαγιά παραμένει η πρώτη μεγάλη σχολική αργία μετά το Πάσχα, προσφέροντας ένα τριήμερο ξεκούρασης πριν την τελική ευθεία ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς και την έναρξη των εξετάσεων.