Κοιτάξτε στον ουρανό: H Μαύρη Πανσέληνος είναι εδώ και επηρεάζει τα παρακάτω  ζώδια

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2019 η αλλίως μαυρη πανσέληνος

Πότε είναι η μαύρη Πανσέληνος

θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, 13 του μήνα, γεγονός ευνοϊκό από άποψη καιρού, καθώς η καλοκαιρία θα επιτρέψει σε όσους το επιθυμούν να βγουν σε ξέφωτα, ταράτσες και αυλές για να την απολαύσουν.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί από την 20η μοίρα του ζωδίου του Κριού, πράγμα που όπως επισημαίνουν οι αστρολόγοι την καθιστά ένα από τα πιο «δύσκολα» φεγγάρια της χρονιάς και για τον λόγο αυτό χαρακτηρίζεται και «μαύρη πανσέληνος».

Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να φέρει εξελίξεις, αποκαλύψεις, δοκιμασίες και σημάδια ότι κάποιες καταστάσεις μπορούν να έχουν φτάσει σε τέλμα. Η Πανσέληνος αυτή, λοιπόν, αναμένεται να δοκιμάσει την ψυχολογία όλων μας, κυρίως όμως για όσους ανήκουν στα παρακάτω ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.

Δείτε ακόμηΖώδια: κι Ποιες είναι οι καλύτερες και πιο τυχερές ημερομηνίες του φθινοπώρου σύμφωνα με την Αση Μπήλιου

Η πανσέληνος αυτή μπορεί σαφέστατα να παράξει «πτώσεις» και μάλιστα μοιραίες, ειδικά σε θέματα σχέσεων / συνεργασιών / συμφωνιών μέσα από ταχείες διαδικασίες ή και με αφορμές που θυμίζουν παρορμητισμό, βιασύνη, ένταση, φόρτιση, καυγά, επιθετικότητα.
Την ίδια στιγμή είναι ένα φεγγάρι που – ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο- δύναται να δημιουργήσει συναισθήματα έντονου, μοιραίου, αναπόδραστου, κεραυνοβόλου ερωτικού πάθους, με ζήλιες, εμμονές κι άλλα «ωραία» συναισθήματα που…δεν ξεχνιούνται.
Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξει νέος έρωτας, ε, αυτός, δεν θα είναι από τους…συνηθισμένους.
Δεν θα παραλείψουμε να σημειώσουμε πως με την «ευγενική συμμετοχή» του Πλούτωνα η σύσταση είναι πάντα να προσέχουμε (για να έχουμε) και στα οικονομικά.
Μια πανσέληνος πάντα «ενοχλεί» συγκεκριμένες μοίρες μέσα στο ζωδιακό.
Αυτό σημαίνει πως για τον Οκτώβριο οι παραπάνω τάσεις αφορούν τους Κριούς της 10/4, τους Καρκίνους της 12/7, τους Ζυγούς της 13/10, αλλά και τους Αιγόκερους της 10/1. Μαζί με τους Παρορμητικούς «βάλλονται» και κάποιοι μεταβλητοί, ήτοι Δίδυμοι της 26/5, Παρθένοι της 28/8, Τοξότες της 27/11 και Ιχθύες της 24/2.

Εκ παραλλήλου, αξίζει να κοιτάξετε τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, για να δείτε αν έχετε πλανήτη / σημείο στην 20ή μοίρα παρορμητικών είτε στην 5η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, οπότε και σας αφορά η επιρροή της πανσελήνου και σας προτείνω να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις, αλλά και σπασμωδικές αντιδράσεις και να διαχειριστείτε με μαεστρία οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα έτσι ώστε να μην έχετε…παρατράγουδα.

Δείτε ακόμη Ζωδίο του μήνα:Σκορπιός Μεγάλο Αφιέρωμα

Σημειώστε, παρακαλώ:

1) Από την ομάδα των «βαλλόμενων» που αναφέρω πιο πάνω, οι Κριοί και οι Ζυγοί (10/4 και 13/10), αλλά και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες (28/8 και 24/2) διαχειρίζεστε καλύτερα / έχετε διεξόδους / απλά «χρησιμοποιείτε» μια ρήξη / αλλαγή για κάτι καλύτερο που έρχεται
2) Υπάρχουν και οι «χαρούμενοι» της εποχής, γιατί η πανσέληνος έρχεται σαν ολοκλήρωση σ’ ένα σχέδιο που καταστρώνουν. Είστε οι Δίδυμοι της 10/6, οι Τοξότες της 12/12, οι Λέοντες της 12/8 και οι Υδροχόοι της 9/2.
3) Ξαφνικοί έρωτες με την πρώτη ματιά, ξαφνικά κέρδη, αλλά και μη αναμενόμενα έξοδα και απροσδόκητες ρήξεις (εναλλακτικά παίζουν αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη) για τους σταθερούς και τους μεταβλητούς της 25/4, 25/1, 28/7, 28/10, 10/6, 12/9, 12/12, 10/3.
4) Για όλη την ομάδα που δίνω σαν «βαλλόμενους» από την αρχή του κειμένου: αποφεύγουμε οτιδήποτε επικίνδυνο, ακόμα και επικίνδυνα σπορ ή συμμετοχή σε δραστηριότητες που ενέχουν ρίσκο οιασδήποτε μορφής
5) Όταν δίνω ημερομηνίες, στο δικό μου σύστημα τουλάχιστον, εννοιολογικά υπολογίστε ότι σας αφορά με απόκλιση πάντα μια μέρα +/- ή μια μοίρα ζωδιακού +/-

Σας εύχομαι…Έρωτα!

Πότε πέφτουν οι υπόλοιπες πανσέληνοι του έτους
Οι δύο πανσέληνοι που απομένουν έως το τέλος του 2019 πέφτουν τις εξής ημερομηνίες:

Νοέμβριος: 12/11

Δεκέμβριος: 12/12

Close