Κολωνός :Η άγνωστη συνάντηση της  μητέρας της 12χρονης με τον 53χρονο στα κρατητήρια

Χωρίς τέλος  οι αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου που βίàζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό. Να θυμίσουμε πως μαζι  με τον 53χρονο συνελήφθη και ο 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κàκοποιεί σéξουαλικά το παιδί. Και οι 2 κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Η συνάντηση της μάνας με τον 53χρονο δράστη Έγινε στη ΓΑΔΑ .Η μητέρα ήταν στο τρίτο όροφο όπου και ανακρινόταν .Για τους δυο κατηγορουμένους έχει βγει απόφαση με εισαγγελική εντολή για προφυλάκιση.

Η συνάντηση τους έγινε στον 9ο όροφο της  ΓΑΔΑ με τους δυο άνδρες να φορούν χειροπέδες και με την συνοδεία αστυνομίας .Η δε μητέρα ήταν με την συνοδεία αστυνομίας αλλά χωρίς χειροπέδες καθώς οδηγούνταν και εκείνη στο κελί της οπού και παρέμεινε όλο το βραδύ.

Δείτε επίσης : Σεπόλια Ραγδαίες εξελίξεις : Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης

Οι τρεις τους κατά την διάρκεια της συνάντησης τους ανταλλάζαν βλέμματά και σύμφωνα με την εκπομπή  SUPER Κατερίνα υπήρξε και συνομιλία μεταξύ τους .Πιο συγκεκριμένα οι τρεις τους κοιτάχτηκαν στα μάτια και υπήρξε και μια στιχομυθία που για ευνόητους λόγους δεν ανέφερε η εκπομπή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Close