Τελευταία νέα. Δύσκολη η «επιστροφή» του Αγγελίδη. Αντιδρά μόνο όταν ακούει τον γιό του

Έναν χρόνο ακριβώς μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη με τη μηχανή του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του. Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του γοητευτικού παρουσιαστή έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους.

Δείτε ακόμα: Ο Μαυρίδης μοίρασε παιχνίδια στο Παιδοογκολογικό του Ιπποκράτειου και σκόρπισε χαμόγελα χαράς στα παιδιά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, φέτος ο Κωνσταντίνος θα λάβει το καλύτερο δώρο, ανήμερα των γενεθλίων του – στις 2 Ιανουαρίου – καθώς θα σμίξει ξανά με τον μονάκριβο γιο του, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, τους οποίους τους κράτησε χωριστά επί έναν ολόκληρο χρόνο. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να φέρει κοντά πατέρα και γιο δεν είναι άλλος από την πολυαγαπημένη σύζυγό του παρουσιαστή Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ενώσει τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

Δείτε ακόμα :Τhe Voice τελικός: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

Στις 2 Ιανουαρίου, που ο παρουσιαστής θα κλείσει τα 45, θα κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά τον γιο του, τον οποίο αποχωρίστηκε πριν από έναν χρόνο. Η συνάντηση θα γίνει στο Κέντρο Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, όπου ο Αγγελίδης δίνει αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του.

Πηγή: tlife
Close