Κωνσταντίνος Αγγελίδης : Το στοίχημα των γιατρών, οι πόνοι στο κορμί του και η επέμβαση

Σας έγραψα και στο παρελθόν ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το παλεύει. Παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητά του. Οι πιθανότητες; Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν μπορεί σήμερα να γράψει αν αυτό που όλοι εύχονται θα συμβεί σε ποσοστό 100%.

Ωστόσο η εικόνα του, η κλινική εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που βλέπετε στην φωτογραφία. Έχει χάσει πολλά κιλά και προσπαθούν πλέον πέρα απο τις φυσιοθεραπείες να του δώσουν μέσω ειδικής διατροφής πρωτεϊνη προκειμένου να επαναφέρουν την μυική μάζα του κορμιού του. Ωστόσο οι πόνοι στις ασκήσεις είναι έντονοι.
Επικοινωνία υπάρχει. Ωστόσο αυτό που θέλουν οι γιατροί είναι να βοηθήσουν τον οργανισμό να δυναμώσει προκειμένου να προβούν σε νέες μικροεπεμβάσεις αν αυτό απαιτηθεί.

Δίπλα του πάντα η γυναίκα του. Μια ηρωϊδα. Παλεύει να κρατήσει τον άντρα της, το παιδί της το σπίτι της την δική της ζωή.

Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε για το καλύτερο. Είναι θέμα χρόνου. Και μπορεί ο χρόνος να είναι σύμμαχος αλλά δεν παύει να είναι και πολύ σκληρός στο πέρασμά του για τον ίδιο τον Κωνσταντίνο που πονάει πολύ αλλά και για τους δικούς του…

Κουράγιο αδερφέ…

Πηγή: gossip-tv.gr
Close