Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης: Η Κραυγή αγωνίας του πατέρα για τον εξαφανισμένο γιο του: Πού είσαι, Νικόλα μου;

Ώρες αγωνίας ζουν από τις 26 Νοεμβρίου οι γονείς του 19χρονου Νίκου Θεοδωρίδη. Ο νέος εξαφανίστηκε και από τότε δεν υπάρχει  κανένα νέο του. 

«Φυλακισμένος» σε σέκτα, σε κάποια χώρα της Σκανδιναβίας ο 22χρονος;

Δύο χρόνια αγωνίας, πόνου και απόγνωσης! Δύο χρόνια με πολλά «γιατί;» και έρευνες για το παιδί του, που παραμένει άφαντο, λες και άνοιξε η γη και το κατάπιε! Οι ώρες, οι μέρες και οι μήνες κυλούν αργά και βασανιστικά για τον πρόεδρο της Ενωσης Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, που ψάχνει να πιαστεί από κάτι, από μια λέξη για την τύχη του Νικόλα του, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής ενός αδιανόητου θρίλερ και μιας μυστηριώδους υπόθεσης εξαφάνισης, με τα ίχνη του 22χρονου σήμερα νέου να χάνονται στις 26 Νοεμβρίου του 2019.

Δείτε επίσης : Οι οδηγίες της Αστυνομίας για να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από μια απαγωγή! ΠΡΈΠΕΙ να τις διαβάσετε!

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μια εξαφάνιση που αρχίζει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, απ’ όπου ο Νίκος είχε αναχωρήσει με πρώτη στάση στο Μιλάνο, από εκεί στην Κοπεγχάγη και τελικό προορισμό το Ααλμποργκ της Δανίας… Από τις πρώτες ημέρες του αδιανόητου θρίλερ ο πατέρας του φωνάζει και λέει ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα σέκτας ή αίρεσης!

Εχοντας περάσει δύο μαρτυρικά χρόνια, ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης βρίσκει το κουράγιο να ανοίξει την καρδιά του στην «Espresso», θεωρώντας ότι ο γιος του, το σπλάχνο του, βρίσκεται «φυλακισμένο» σε χώρα της Σκανδιναβίας, μη μπορώντας να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο: «Πιστεύω ότι ο γιος μου βρίσκεται απομονωμένος και εγκλωβισμένος χωρίς τη θέλησή του, μη μπορώντας να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο.

Τα τελευταία δέκα χρόνια τέσσερα παιδιά από την Ελλάδα είχαν εξαφανιστεί σε χώρες τις Σκανδιναβίας. Τους είχαν σε απομόνωση, σε αιρέσεις. Τελικά όμως βρήκαν τη δύναμη, απέδρασαν και πήγαν στην ελληνική πρεσβεία» αναφέρει με πόνο, ενώ καταγγέλλει την κωλυσιεργία των Αρχών όσον αφορά τον εντοπισμό, επιτέλους, του γιου του.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Amber Alert στην Καλλιθέα για την 4χρονη Αθηνά Χιτζάζι

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης: Κραυγή αγωνίας για τον εξαφανισμένο γιο του: Πού είσαι, Νικόλα μου;

«Tα ερωτήματα συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα για την εξαφάνιση του Νίκου μου. Πώς γίνεται, ενώ στο αεροδρόμιο του Ααλμποργκ, όπου υπάρχουν 17 κάμερες, μόνο μία να έχει καταγράψει τον γιο μου, και αυτό μόνο για εφτά δευτερόλεπτα; Ενώ λιγο καιρό πριν σε αεροδρόμιο της Δανίας από τις κάμερες εντόπισαν και συνέλαβαν 35 τρομοκράτες.

Δηλαδή τότε τα συστήματα λειτουργούσαν; Εκτός και εάν οι Αρχές της Δανίας θεωρούν ότι τα παιδιά των Ελλήνων είναι τα παιδιά ενός κατώτερου θεού» λέει οργισμένος στην «Espresso».

Μάλιστα, ο πατέρας του εξαφανισμένου αγοριού θεωρεί ότι όλες οι απαντήσεις για το θρίλερ που ζει η οικογένειά του «κρύβονται» στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιου του αλλά και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης: «Η απάντηση που μας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τον υπολογιστή είναι ότι δεν βρήκαν τίποτα! Ο Νίκος ήταν 15 ώρες κάθε μέρα στον υπολογιστή και είμαι σίγουρος ότι εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις. Μία εβδομάδα προτού εξαφανιστεί μιλούσε με έναν κύριο στα αγγλικά μέσω Skype.

Δείτε επίσης : Μικρός Μπεν στην Κω: 30 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε το γρίφο της εξαφάνισης του

Επίσης σύμφωνα με το newsbreak.gr η Eλληνική Aστυνομία έχει κάνει αιτήματα στις ιδιωτικές εταιρίες Viber, Whats up, Facebook αλλά και στο παιχνίδι Lol, χωρίς να έχουν δώσει καμία απάντηση για τις επαφές και τις συνομιλίες του γιου μου. Eχουν δικαίωμα οι εταιρίες να μη δίνουν απαντήσεις για ένα παιδί που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο;»

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης: Κραυγή αγωνίας για τον εξαφανισμένο γιο του: Πού είσαι, Νικόλα μου;

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του άτυχου νέου εξομολογείται ότι δεν θα σταματήσει να αναζητά τον γιο του: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια, αλλά με κομμένα φτερά. Δεν έχω πού να στηριχτώ. Το μόνο που ζητάω είναι μια απάντηση πού είναι ο Νίκος μου!» λέει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις έρευνες και την υπόθεση της εξαφάνισης έχει αναλάβει ο κορυφαίος ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε επισκεφτεί το Ααλμποργκ πέρυσι τον Ιανουάριο, δηλώνοντας τότε στην «Espresso» ότι με βάση τις έρευνες δεν προκρίνεται το σενάριο το παιδί να έχει εγκλωβιστεί σε κάποιο κοινόβιο ή στις εγκαταστάσεις κάποιας «περίεργης» ομάδας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close