Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια!

Λίγο πριν φτάσει ο νέος χρόνος, χώριζε μετά από πέντε χρόνια σχέσης όμως δεν άργησε να βρει ξανά τον έρωτα μία από τις ωραιότερες παίκτριες του GNTM!

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού η οποία για αρκετά χρόνια είχε στο πλευρό της τον Μανώλη Κολονέλλο οι οποίοι λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2018 αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η μελαχρινή καλλονή όμως φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλους γοητευτικού νεαρού, ονόματι Έκτορα και… αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Βραδινή έξοδος για χάρη της κόρης τους!

Το ζευγάρι εθεάθη σε έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος και έδειχναν τρελά ερωτευμένοι αν κρίνουμε από τα καυτά φιλιά που αντάλλασσαν μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Εκείνος μάλιστα, συχνά την… αποθέωνε ρίχνοντάς της λουλούδια όσο εκείνη χόρευε ενώ δεν την άφηνε από τα μάτια του, απολαμβάνοντας φυσικά συγχρόνως και το πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά του ζευγαριού…

Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια! Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια!

Πηγή: gossip-tv.gr
Close