Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς!

Για μια ακόμη φορά βρέθηκε στα Χανιά ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, και πέρασαν στιγμές χαλάρωση και ξεγνοιασιάς. Όπως θα δούμε και παρακάτω ο Μητσοτάκης, απολαμβάνει θαλάσσια σπορ και γενικά ασχολείται με την άθληση και αυτό φαίνεται!

Κορμί με κοιλιακούς είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε και μας έκανε μάλιστα εντύπωση! Δείτε τον παρακάτω με μαγιό να ποζάρει αλλά και εν ώρα παιχνιδιού, και μείνετε άφωνοι με το σώμα του.

Δείτε επίσης Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 13 ετών! Τι ορίζει ο νόμος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP) και έβγαλαν φωτογραφίες και χαιρέτησαν κόσμο, σύμφωνα με το zarpanews.gr:

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν με την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη να εκφράζει την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό Χανίων.

Δείτε επίσης Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τον μοναδικό γάτο που κοιμάται σαν άνθρωπος!

Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς! Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς! Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς! Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς!

Δείτε όλα τα νέα άρθρα με ένα κλικ εδώ

 

Close