Κορονοϊός : rapid test στα σούπερ Μάρκετ

Ερχόνται rapid tests και στα σούπερ μάρκετ; Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως για να αντιμετωπιστεί η έξαρση του  κορονοϊου, υπάρχει ενδεχόμενο για  rapid test και στα σούπερ μαρκετ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εισέρχονται με ράπιντ τεστ οι ανεμβολίαστοι στα σούπερ μάρκετ άφησε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο OPEN. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις των επαγγελματιών στην εστίαση με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

 

 

Στην συνέχεια όμως μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιβάλουν την χρήση rapid test για να μπαίνει κάποιος στα σούπερ μάρκετ.

Γι’ αυτό το θέμα τόνισε πως επειδή ο κορονοϊός συνεχίσει να είναι σε υψηλά επίπεδα εξάπλωσης, το Μέγαρο Μαξίμου το συζητά.

Δείτε ακόμη Κατεβάζει ρολά η εστίαση: Πανελλαδικό κλείσιμο καταστημάτων

Παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, γιατί θα κόψουν την δυνατότητα από πολλούς πολίτες να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Ενώ θα δημιουργηθούν επίσης ατελείωτες σειρές μπροστά στα καταστήματα, άρα συνωστισμός.

Όμως συνεχίζουν να το συζητούν γιατί υπάρχουν πολλά άτομα στην Ελλάδα, που παρά τα νέα μέτρα, δεν κάνουν ούτε καν rapid test.

 

 

 

 

Close