Κούγιας για Λιγνάδη: Τηλεγράφημα η δικογραφία –  θα δω αν αναλάβω την υπόθεση

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη σαν τηλεγράφημα.

Ο  δικηγόρος, που ανέλαβε χθες την υπεράσπιση του  σκηνοθέτη,  παρέλαβε από την ανακρίτρια χθες αντίγραφο της δικογραφίας έτσι ώστε να τη μελετήσει και  να προετοιμάσει την απολογία του ο εντολέας του.

 ο Αλέξης Κούγιας μίλησε  για «ελάχιστα στοιχεία» και επισήμανε : «Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη».

Επίσης είπε ότι θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του στην υπόθεση αφού  μελετήσει συνολικά  την δικογραφία.

Δείτε επίσης : Κούγιας για Λιγνάδη: Πρόκειται για μια πλεκτάνη Στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση

«Με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα 50 χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος» Είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν απάντησε σε ερωτήσεις για το αν έχει δεχτεί  απειλές η οικογένεια του αφού ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και έφυγε εμφανώς εκνευρισμένος από τα δικαστήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close