Λάρισα-Αστυνομία

Κρήτη: Ανήλικη είπε ψέματα πως την βίασαν για να γλιτώσει από το σπίτι της

Ολόκληρη πλεκτάνη έστησε η 15χρονη στο Ηράκλειο, αφού κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς, ωστόσο το χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία για να καλύψει το γεγονός ότι άργησε να επιστρέψει σπίτι της.

Όπως ανέφερε το Cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη είχε βγει με μία φίλη της σε κεντρικό μέρος του Ηρακλείου, χωρίς να έχει πάρει μαζί το κινητό της.

Η 15χρονη επέστρεψε σπίτι της μετά την ώρα που της είχαν ορίσει οι γονείς της, δηλαδή μετά τις 10 το βράδυ, έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον βιασμό σαν δικαιολογία για να αποφύγει τους

Δείτε ακόμη Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο

Έτσι η ανήλικη υποστήριξε πως την ώρα που περίμενε τη φίλη της, την πλησίασαν δύο νεαροί, οι οποίοι την απείλησαν και την πήγαν σε ένα σχολικό συγκρότημα, όπου όπως υποστήριξε τη βίασαν.

Η μητέρα της έκανε την καταγγελία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 26/1, έτσι στη συνέχεια η 15χρονη κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό, και με αυτό τον τρόπο, όπως ανέφεραν στο δημοσίευμα, ομολόγησε πως δεν υπήρχε βιασμός.

Η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή λόγω ανηλικότητας και η δικογραφία θα δοθεί στην εισαγγελέα με σκοπό να διαχειριστούν την ποινική δίωξη της κοπέλας.

Close