Αστυνομία

Ο νεαρός, χωρίς να γίνει αντιληπτός, κρεμάστηκε με σκοινί από τον τρίτο όροφο των δικαστηρίων , κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Όλα έγιναν στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής εντός του Δικαστικού Μεγάρου, όταν ένας νεαρός γύρω στα 25, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κρεμάστηκε με σχοινί από τον τρίτο όροφο, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο νεαρός ήταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, όταν προσπάθησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να θέσει τέλος στη ζωή του.

Δειτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (19/3/2023 ) στην Αττική

Λάρισα: Νεαρός κρεμάστηκε με σχοινί

Εκείνη τη στιγμή δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν τι γινόταν και προσπάθησαν να τον κρατήσουν από τα πόδια του προκειμένου να του σώσουν τη ζωή.

Με μεγάλη ψυχραιμία τον κρατούσαν από τα κάτω άκρα του, μέχρι που μετέβη η αστυνομία και το επεισόδιο έλαβε τέλος, με τον νεαρό να είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Λάρισα: Νεαρός κρεμάστηκε με σχοινί

Η μία εκ των δύο γυναικών που αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία και ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή μίλησε στο onlarissa.gr, καταθέτοντας την μαρτυρία της: «Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει «βοήθεια τρέξτε» βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σχοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ… από όλο αυτό που έζησα…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close