Αστυνομία

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του τμήματος Αγιάς στη Λάρισα 37χρονη μητέρα, ύστερα  από επανειλημμένη  απουσία των παιδιών της από το σχολείο.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου 1566/85 που αφορά στη δομή και λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η 37χρονη με τα παιδιά της, δεκατριών και επτά ετών αντίστοιχα, μετακόμισε στην Αγιά από την Ελασσόνα, όπου ζούσε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» ο διευθυντής του σχολείου ανησύχησε που δεν έβλεπε στο σχολείο τα παιδιά, τα οποία έλειπαν συστηματικά από την αρχή της σχολικής χρονιάς και ενημέρωσε τις Αρχές.

Δείτε επίσης : Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με DNA 3 ανθρώπων

Η μητέρα αναζητήθηκε και βρέθηκε στην Αγιά, με αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη υποστηρίζει ότι επισκέφθηκε τα τοπικά σχολεία για να τακτοποιήσει τα παιδιά της, αλλά δεν βρήκε τους διευθυντές, οπότε δεν ξαναπήγε και σκόπευε να τα στείλει κανονικά από τον Σεπτέμβριο.

Με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερη σύμφωνα με το eretikos.gr , καθότι τα δύο της παιδιά είναι ανήλικα, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close