Λιανεμπόριο: Mε ποιο τρόπο θα γίνονται οι αγορές και τι αλλάζει στα SMS από Παρασκευή

Η αλλαγή που θα γίνει στο λιανεμπόριο και τις αγορές από την Παρασκευή και πως θα λειτουργούν τα καταστήματα. Τι αλλάζει με τα SMS.

Δείτε επίσης : Μακρή: Μείωση μισθού σε εκπαιδευτικούς που δεν θα κάνουν self test

Αλλάζει άρδην αύριο, Παρασκευή, η διαδικασία λειτουργίας του λιανεμπορίου και των αγορών από τα εμπορικά καταστήματα καθώς σταματάει η υποχρέωση αποστολής SMS αλλά και τα click away και click inside.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος σύμφωνα με το newsbomb.gr από αύριο, Παρασκευή, οι καταναλωτές δεν θα είναι υποχρεωμένοι να στείλουν SMS στο 13032 και SMS στο 13033 καθώς και τα δύο σταματούν να λειτουργούν στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων για την πλήρη επανεκκίνηση της οικονομίας.

Δείτε επίσης : Κορονοϊός: Έρχεται το εμβόλιο για τα παιδιά

Ως εκ τούτου σταματά από την Παρασκευή και η διαδικασία των click away και click inside, της παραλαβής, δηλαδή, των αγορών εκτός του καταστήματος ή των ραντεβού για αγορές εντός του καταστήματος.

Την ίδια ώρα, όμως, όπως τόνισε ο κ. Σκέρτσος «το λιανεμπόριο επιστρέφει στη λειτουργία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα χωρητικότητας ενός πελάτη ανά 25 τετραγωνικά μέτρα».

Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες

Τις επόμενες ημέρες ανοίγει και μία σειρά από δραστηριότητες, ενώ τον Ιούνιο θα μπορούν να γίνονται γάμοι και βαφτίσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Αναλυτικά:

17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί
21 Μαΐου οι θερινοί κινηματογράφοι
28 Μαΐου ανοικτό θέαμα – ακρόαμα
Όσο για τις εκδηλώσεις των γάμων και των βαφτίσεων, θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο με έως 100 άτομα σε εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close